Food

Cochon à la Broche

Naar aloude Gallische gewoonte zetten we ook dit jaar weer een mooie traditie verder op Deep In The Woods, inderdaad: feestvarken aan het spit. Onze oogjes beginnen alvast te fonkelen van vreugde als we er nog maar aan denken. Het traag gegrilde zwijntje krijgt glorieus gezelschap van aardappel-in-de-schil, ajuin-crème saus, taboulé en diverse salades die zelfs Sergio Herman’s sterrenkeuken doen verbleken. Bij een goed feestmaal hoort uiteraard ook de geschikte bard om dit Bourgondische banket op te luisteren en ook daar zullen wij dan ook voor zorgen.

Telle une vieille tradition gauloise, nous vous présentons à nouveau pour cette édition: le cochon à la broche. Nos yeux se mettent à pétiller rien qu’à l’idée de cette préparation. La cuisson lente sera accompagnée de pomme de terres en chemise, de crème à l’ail, de taboulé et de salades diverses qui feront pâlir la cuisine étoilée de Jamie Oliver. Un bon repas doit aussi être accompagné d’un barde de qualité, dont nous nous chargerons, assurément

We love traditions at Deep In The Woods, that’s why will do also this year the cochon à la broche (slow roasted pig). Our hearts are filled with joy by just the thought of it. The slow roasted pig will be in the good company of potatoes, ognion crème sauce, taboulé and different salades of which Gordon Ramsey even dreams about. Will also look for the appropriate bard to play some nice tunes during this Burgundy banquet.